Menu

Valor afegit

Per què podeu confiar en mi?

Perquè aplico solucions específiques als problemes de seguretat alimentària dels meus clients.

Podeu descarregar-vos el meu currículum al final de la pàgina.

 

Quin és el meu valor afegit?

La meva especialització i àmplia formació en seguretat alimentària

Sóc una persona entusiasta, responsable i compromesa en la consecució dels objectius per als quals em contracten i en la resolució dels reptes relacionats amb la seguretat alimentària. Conec a fons els sectors alimentaris en els quals em moc, tinc una gran capacitat de treball, conciliadora i resolutòria de conflictes enfront de discrepàncies.

Tinc molta aptitud didàctica i argumental, basada en una llarga trajectòria docent tant en l'àmbit universitari (UAB) com en l'Administració (Departament de Salut, Escola d'Administració Pública de Catalunya) per aconseguir l’assimilació de conceptes i l’aplicació de nous hàbits tant en l’àmbit sanitari de la seguretat alimentària com en el d’elaboració efectiva de documents (redacció i terminologia).


Analitzo a fons noves propostes que se’m plantegin i adapto solucions específiques a les necessitats immediates i de futur. Col·laboro amb facilitat amb persones del meu perfil professional.

 

 

EXPERIÈNCIA LABORAL 

  • Des de fa més de 10 anys, sóc especialista consultora/formadora i auditora de segona parts en sistemes d'autocontrol, de gestió del risc alimentari i d'implantació d'estàndards de seguretat alimentària internacionals (IFS, BRC, FSSC 22000), als inicicis per a Nutrexpa, Panrico i Font Vella (a través de Bureau Veritas), i posteriorment per a un conjunt de bons clients que podeu consultar aquí.

 

  • Des de 2006 i fins a l’actualitat sóc col·laboradora externa de l’ACSA (Agència de Seguretat Alimentària de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya); tinc la tasca encomanada de conèixer els diversos sectors alimentaris que volen impulsar l’autocontrol del seu àmbit alimentari mitjançant les guies de pràctiques correctes d’higiene (GPCH), per fer després la revisió tècnica d’aquesta documentació específica de seguretat i la conciliació entre les parts per arribar a un document de consens, clar, senzill i eficient. En aquesta imatge hi ha les portades de les guies de les quals he estat la revisora tècnica.

  • He estat la redactora de la Guia de venda de proximitat dels productes agroalimentaris, col·laborant conjuntament amb ACSA, DARP (Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació), ASPCAT (Agència de Salut Pública de Catalunya), ASPB (Agència de Salut Pública de Barcelona) i cooperatives de productors (JARC, Unió de pagesos) en l’àmbit de les petites explotacions agrícoles i ramaderes que volen donar visibilitat a la venda de proximitat. Posteriorment la vam presentada oficialment a la Fira Agrícola de Sant Miquel a Lleida i en vaig fer la difusió a través d'entitats municipals, consells comarcals i serveis territorials. 

  • Des de 2002 tinc experiència com a formadora d’inspectors i tècnics de Salut Pública en l’àmbit alimentari i d’aigües de consum.

 

 

CONEIXEMENTS

  • Certificada per BRC Global Standards per implantar la BRC v7, en 2017
  • Certificada per AENOR per implantar estàndards alimentaris IFS, BRC, ISO 22000 (ara FSSC 22000), en 2011
  • Màster oficial en seguretat alimentària per la UB, UAB i ACSA, primera edició, en 2010
  • Postgrau en seguretat alimentària per la UAB, en 2007
  • Llicenciada en ciència i tecnologia dels aliments per la UAB, 2005 (premi extraordinari), en 2005
  • Llicenciada en farmàcia per la UB, en 1984
Tornar al principi